14 Nisan 2009 Salı

DENIZ TEMALI CUPCAKELER

Bu aralar cupcake siparişleri daha fazla, fırsat bulup pek resim çekemiyorum ama Allahtan bir tanesini çekmişim.Denizi çok seven bir kız için yapıldı bu cupcakeler içi mud-cake dışı ise onun sevdiği renklerde ve deniz yıldızlı.Deniz temalı cupcakelerimiz yengeç, istiridye, yıldız, midye v.b. şekillerde olabilir.Herşey tamamıyle sizin hayal gücünüze bağlı.Sipariş vermek ve fiyat bilgilerine ulaşmak için tek yapmanız gereken kurabiyecim@gmail.com adresine mail atmak veya bize telle ulaşmak.Mutlu yıllar Deniz'ciğim!!!

5 yorum:

  1. Canım ne olacak halın her sıparışten bızlerde ıstıyoruz.EEE ne yapalım bu kadar lezzetlı yaparsan basına gelenlerı cekersın.Ellerıne saglık .canım benım.

    YanıtlaSil
  2. Hülya'm,sen Özay'ı ucundan kenarından bu işe bulaştır..Biraz yardım etsin sana..Bak yoksa ben atlayıp gelicem yoksa..))Nasılsa Hasan bana ayak üstü nasıl gidilip gelineceğini anlatmıştı..Ayakkabılar ayrıca çok rahat çıktı..Geleli ayağımdan çıkarmadım canım..5...7... )))))))))) Aklıma geldikçe (hemen hemen hergün mecburiyetten)gülüyorum..))

    Ayyy,cup-cake'ler şahane olmuşlar tatlım..Ellerine sağlık..Bol siparişler olur peşpeşe inş..

    Anneciğin-babacığın gelecekmiş...Şimdiden gözün aydın tatlım..Kocaman öpüyorum seni ve kızını..


    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. ŞEKERİM ÖDÜLÜN VARRR.....BEKLERİMMMM

    YanıtlaSil
  4. Canim gercekten süper görünüyor,cok begendim.Ellerine saglik.Renkleri cok canli olmus.Sana sevgilerimi birakiyorum Hülyacim:)

    YanıtlaSil
  5. ellerinize sağlık tüm tariflerinizi inceledim hepsi çok güzeller ben de kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum en çok istediğim şey bir kursa katılmak ama yaşadığım şehirde mümkün değil benim sayfalarıma da beklerim

    YanıtlaSil