9 Aralık 2007 Pazar

FIYATLANDIRMA VE SIPARIS VERME

**Pastalar genelde sizin zevklerinize göre hazırlanmaktadır.Çeşitlerimiz için bilgi formunu isteyebilirsiniz.Aralarında isteğe göre yağsız pastacı kreması, veya yağlı krema (buttercream)çeşitleriyle özel pasta sosu (tarifi tamamıyle kendime aittir özel formülle yapılmaktadır) krem şanti veya meyvalı sos kullanılmaktadır. Siparişlerin miktarına göre 1 hafta – en geç 3 gün öncesinden alınması gerekmektedir.

**Düğün nişan töreni gibi fazla miktarlarda çalışılması gereken durumlarda ne kadar erken sipariş verilirse o kadar iyi sonuçlar alabilmekteyiz. Düğünler için maket veya minyatür pasta çeşitlerimiz hakkında bilgi isteyiniz. En uygun fiyata en lezzetli ve en güzel pasta yemek sizin de hakkınız!

**Pasta veya kurabiyeler veya diğer istenen çeşitler için her türlü bilgiyi ilk olarak maille daha sonra telefon veya karşılıklı görüşerek almayı tercih etmekteyiz.Bu bilgiler neticesinde;istenen pastanın veya kurabiyelerin modeli, kaç kişilik olacağı,pastanın veya kurabiyelerin çeşidi üzerinde veya arasında kullanılacak krema,veya ara malzemenin seçimi belli olarak fiyatlandırma yapılmakta ve sonrasında ekstra bir ücret talep edilmemektedir.İster az ister çok sipariş verilsin her müşterimizle sipariş öncesi ve sonrası sürekli iletişim halinde olarak ona siparişin gelişimi hakkında bilgi veriyoruz.Hatta eğer istek olursa siparişlerinin yapım aşamalarını fotoğraflayarak kendisine daha sonra veya önce gönderme hizmetimiz de mevcuttur.Sizlere her zaman en iyisini en kalitelisini sunabilmek için siparişiniz sonrası olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı lütfen bize bildirmekten çekinmeyiniz.Eğer mümkünse şikayetlerinizi bize memnuniyetinizi ise dostlarınıza iletiniz.
**Pastalarımızın dilim fiyatı 10 TL 'den başlamaktadır.Bu fiyat düz şeker hamurlu pastalarımızın fiyatıdır.Modelli olanlar seçilecek modele göre değişiklik gösterebilir.


**Şeker hamurlu pastalarımız da tek boyutlu veya üç boyutlu olarak fiyatlarda değişiklik gösterir.İstenen model eğer çok uğraştırma gerektiren bir modelse bu da doğal olarak pastamızın veya kurabiyelerimizin fiyatına yansıyacaktır.Dilim fiyatımızla kaç kişilik pasta isteniyorsa o rakam çarpılarak toplam fiyatımız belirlenir. Dilimlerimiz oldukça kalın olup tadımlık değil doyumluktur.

**En az 10 kişilik pasta siparişi alınır.

**Tek katlı veya bir kaç katlı pasta siparişi verilebilir.Sevgililer günü veya anneler, babalar ,kadınlar günü benzeri özel günler için özel küçük pastalar veya 4 -8 kişilik minik pastalar yapılabilir.

***Kremalı pastalarımız şeker hamurlu pastalarımıza göre daha ucuz olup dilim ücreti 8 TL'dir.Kremalı pastalarımız isteğe göre vanilyalı veya kakaolu pandispanya veya amonyaklı pasta formülüne göre hazırlanabilir.İçi meyvalı, çikolatalı veya meyvalı olabilir.En son fiyat pastanın çeşidine ve üzerinde istenen resime göre belirlenir.Kremalı pastalarımız istediğiniz karakterlerin modelinde veya resimli pasta olarak da hazırlanabilir.Amonyaklı ve meyvalı pasta çeşidimiz genelde dikdörtgen şeklinde olup üzeri en kaliteli gıda boyası ve çeşitli kremalarla istediğiniz karakterlerle süslenir.Genelde 30-50 kişilik siparişler için oldukça ekonomik bir pasta çeşidimizdir.Lütfen tam fiyat için bizimle irtibat kurunuz.


****Kurabiye fiyatlarımız 3,5 TL’den başlamaktadır.Şeker hamurlu kalp veya çiçek desenli kurabiyelerimiz de bu fiyata dahildir. Özel temalı kurabiye istendiği takdirde (ör:kitty, winx club,spiderman v.b. gibi) bunların hazırlanması daha fazla bir emek ve özen gerektirdiği için karaktere göre değişiklik göstermektedir.Kurabiye kalıplarımızın çoğu bize özeldir.Bir çok kurabiyemizin kalıbını özel olarak biz üretmekteyiz.Bu yüzden her türlü karakteri yapmaya gayret ediyoruz.Siz bize eğer istediğiniz karakterin resmini gönderirseniz onu da sizin isteğinize göre elimizden geldiğince hazırlarız.Yalnız eğer çok fazla ayrıntı içeren bir karakterse bu ne yazık ki fiyatına da yansımaktadır.Bu tip siparişler için kalıpların hazırlanmasına fırsat vermek açısından lütfen bize en az 3 gün önceden sipariş veriniz.İsteğe bağlı olarak çubuklu kurabiyelerimiz istenirse o şekilde jelatinli kağıda sarılarak paketlenebildiği gibi istek olursa uyumlu kurdele ve kurabiye kovasına koyularak oldukça şık ve süslü bir şekilde de hazırlanabilir.

****Kurabiyelerdeki çeşitlerimiz için lütfen kurabiye çeşitlerimize göz atınız.Genelde şeker hamurlu ve/veya royal icing(glazürlü) olarak süslenen kurabiyelerimizde zencefilli-tarçınli veya şekerli kurabiye çeşidimizi kullanmaktayız.Ama eğer farklı tarzda istek olursa onu da gerçekleştirmeye hazırız.Mesela istek üzerine meyva şekerli, limonlu,portakal aromalı,hindistan cevizli, kakaolu ve damla çikolatalı kurabiyeler kullanılabilir.
***Cupcake’lerin adeti 5 TL'den başlayarak istenilen tada ve modellemeye göre değişmektedir. Bir çok cupcake tadımız mevcuttur bunlar;limonlu, çikolatalı, vanilyalı, brownie ,mudcake veya cheseecake olabilir. İçlerine eğer istenirse çeşitli dolgu veya ara krema konabilir . Üzerleri çeşitli kremalar,çikolata ganaj veya şeker hamurlu olabilir.İstenirse çeşitli şeker hamurlu figürler veya gofret güllerle süslenebilir. Sadece yuvarlak değil kare ve kalp şeklinde cupcakeler de sipariş üzerine yapılmaktadır.


***Pastalarımızın teslimatı Narlıdere'den yapılmaktadır.ayrıca adrese teslimatımız yoktur sadece Narlıdere civarına gerekirse teslimat yapılabilir. Diğer semtlere teslimat istenirse yol ücreti ve teslimat ücreti ayrıca fiyata eklenecektir.

***Kurabiyeler ve cupcakeler ,Türkiye’nin her yerine kargo ile gönderilebilir. Ayrıca bazı pasta üstü süsleri (şeker hamurlu) de kargoyla yollanmaktadır.Kargo ücreti alıcıya aittir.

İzmir dışında oturuyor ve izmir'deki bir yakınınıza süpriz yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.Tek yapacağınız bize mail yollayıp istediğinizi belirtmek.Adrese teslim pasta ,kurabiye veya cupcake lerle sevdiklerinizi şaşırtın.Çiçek yerine onlara tatlı birşeyler gönderin.Mail veya telefonla size vereceğimiz hesap numaralarına ücreti yatırdığınız zaman istediğiniz tarihte elinizde olacak şekilde en güzel şekilde paketlenip adresinize ulaştırılacaktır.***En kısa zamanda bizimle irtibata geçin.
***Ürünlerimizin fiyatları ;içinde kullanılan malzemeye ve istenilen çeşide göre değişim göstermektedir.Ama prensibimiz en uygun fiyatla en kaliteli ürünleri sunmak olduğu için
e-maille bize ulaştığınız zaman size çok daha iyi bilgi verilecektir.

1 yorum:

  1. Fiyatlarınız çok uygun bence.Mesela ben 50 kişilik meyvalı ,kremalı ve üzerinde kitty veya benzeri olan bir pasta istesem ne kadara olur çok merak ettim.Bilgi verirseniz sevinirim.Şu an fiyat araştırması yapıyorum.Uygun görürsem sipariş vermek istiyorum.Ben de İZMİRDEYİM

    YanıtlaSil