29 Kasım 2007 Perşembe

Merhabalar...

Artık ben de tariflerimi sizlerin zevkine sunmak istiyorum.Bu yüzden sadece sipariş için bu bloğu açtım.Artık herkes ev yapımı kurabiye ve pasta istediği zaman mutfakta zamanını harcamadan misafirlerine gururla sunabileceği ikramlara kavuşabilecek.

Niçin mi sipariş vereceksiniz?Mesela sevdiklerinize süpriz doğum günü partisi yapmak istiyor sunuz veya evlilik yıldönümünüz, apartman gününüz , sevgililer günü veya benzeri özel bir gün ve sizin bir şey yapmak için vaktiniz kısıtlı , yeni evlisiniz veya bekarsınız ve şimdilik fazla bir tarif bilmiyor sunuz?
Ya da bir bebeğin doğum mevlidi, diş buğdayı, veya baby shower için bir şeyler yapmak istiyorsunuz?

Üstelik kurabiye ve pastalarımız sizin zevkinize ve tercihinize göre tereyağı veya sıvıyağ kullanılarak oldukça sağlıklı şekilde hazırlanmış , eğer diyet yapıyor veya şeker hastasıysanız bunu belirttiğiniz takdirde yine size uygun şekilde hazırlanacaktır.

Sık sık güncellenecek listemizden zevkinize uygun kurabiye çeşitlerimizi veya tatlı ve pasta çeşitlerimzi seçebilirsiniz.İstek olduğu takdirde diğer ev yapımı hamurişlerine de yer vermeye çalışacağım.


NASIL SİPARİŞ VERECEKSİNİZ?
Sipariş vermek için öncelikle seçtiğiniz ürünün kod numarasını belirterek oturduğunuz bölge ve tel numarasını da belirterek e-mail adresimize mail atınız.Lütfen en geç 1 hafta öncesinden sipariş veriniz.

NASIL TESLİM ALACAKSINIZ?
Seçtiğiniz ürün eğer İzmir bölgesindeyseniz genellikle elden en geç 2 gün içinde eğer İzmir dışındaysanız kargo ile teslim edilir.Kargo ücreti alıcıya aittir.

NASIL ÖDEME YAPACAKSINIZ?
Eğer elden teslim alırsanız ödemeyi elden yapabilirsiniz.Eğer kargo seçeneği ile sipariş vermişseniz size belirtilecek hesap numarasına ödemenizi yaptıktan sonra ürününüz hemen kargolanacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder